Best HUN-ter World Kennel

Mindenünk a Kutya….

Gyermekkorom óta kutyákkal foglalkozom, imádom őket minden örömükkel, kötelezettségükkel,felelősségükkel együtt. Ez egy olyan kapocs, melyet nem lehet megmagyarázni, ezt érezni kell!

A vadászkutyák, munkakutyák, gomba-,emberkereső kutyák számomra rendkívüliek. 

2018-ban Leó nevű vizslám indított el azon az úton, melyen járok és melyen továbbra is járni akarok. A kutyákkal való foglalkozás csodálatos élmény, jó látni, ahogy napról-napra változnak, fejlődnek.

Célom, hogy olyan kutyáim legyenek, akik mind a munka ,mind a küllem és az egészség tekintetében is kimagaslóak. Ezért elvárásom a fedező kanokkal szemben,hogy a fajtára előírt és elérhető munkavizsgák,egészségügyi szűrések, kiállítási eredmények meglegyenek.

Egészségügyi szűrések kapcsán minden kutyánk a kötelezően előírt szűréseken felül DNS, Szív Ultrahang és Szem szűréssel is rendelkezik, hogy minden genetikailag öröklődő betegséget kizárhassunk.

A kölyök kutyák a Puppy Culture programban vesznek részt, mely már születésükkor megkezdődik és a gazdihoz kerülésig folytatódik,ennek a szocializáció is fontos része, melybe később a felnőtt kutyusainkat és gyermekeinket is bevonjuk. A kis kutyusok szerződéssel, koruknak megfelelő oltásokkal, chippel, útlevéllel költöznek új gazdájukhoz, akikkel folyamatos a kapcsolat tartás és tanácsadás.

Van, aki terápiás célra, van aki kereső kutyának, van aki vadász társnak és van aki kedvencnek választja őket.A leendő gazdiknak az első oltások megléte után lehetőségük van meglátogatni a kölyköket és személyesen is kiválasztani a céljaiknak,habitusuknak,életvitelüknek leginkább megfelelő kiskutyát.

A kölykök nyomon követése folyamatos, munkavizsgáikra való felkészülésben is támogatom őket, hogy igazi csapattá tudjanak válni. A kedvencként tartott kutyusok számára pedig tréningeket szervezek személyesen vagy online formában a szocializáció, családba való beilleszkedés elősegítése miatt.

Mindenkinek kívánom, hogy megtapasztalja ezt a csodálatos élményt, a KUTYÁZÁST!